De bijbel lezen, hoe kun je dat? - H. Jagersma

Artikelnummer: 9789086030002
Vorige Artikel 4 van 6 Volgende
€ 17,50 (inclusief btw)

Kerkgang en kerkelijk leven lijken zich in een negatieve spiraal te bevinden, maar de belangstelling voor de bijbel niet - in tegendeel. In leerhuizen en bijbelstudiegroepen buigen mensen zich over de vraag wat de bijbel eigenlijk wil zeggen. En dan blijkt dat het lezen van de bijbel niet eenvoudig is.

Dr. Jagersma houdt regelmatig lezingen over dit onderwerp. Zo verzamelde hij stof voor het boek De bijbel lezen - hoe kun je dat?

In voor leken begrijpelijke taal maakt hij de oude teksten van de bijbel toegankelijk. Zo valt er licht op hun boodschap.

Prof. Dr. H. Jagersma is emeritus-hoogleraar Oude Testament en Hebreeuws aan de Universitaire Faculteit voor Protestantse Godgeleerdheid (UFPG) te Brussel. Hij schreef eerder de tweedelige cursus Bijbels Hebreeuws en tal van andere boeken.


Dit boek is ook leverbaar via:

 

Specificatie Omschrijving
author Jagersma, H.
type paperback
pages 112
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app?

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2023 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel