Voor artikelen die u rechtstreeks bij Importantia Publishing hebt gekocht geldt de volgende procedure inzake retourneren:

- voorafgaande aan de retournering dient u de gewenste retournering op te geven, gebruik hiertoe het contactformulier op deze website
- de retournering dient binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel plaats te vinden
- naar aanleiding van uw melding ontvangt u nadere documentatie en een retouradres
- het artikel dient ongebruikt te zijn
- het artikel dient voldoende gefrankeerd retour gestuurd te worden naar het opgegeven adres
- na ontvangst van het artikel wordt binnen 14 dagen de aanschafsprijs van het artikel (minus verzendkosten) retour gestort.

Het retourneren van het artikel naar het vestigingsadres zal er toe leiden dat het artikel veelal niet zal arriveren. De lokale omstandigheden zijn zodanig dat daar zo min mogelijk goederen ontvangen kunnen worden. Stuur daarom altijd artikelen retour naar het adres dat toegekend wordt naar aanleiding van uw retouraanvraag. 

Indien u een artikel hebt aangeschaft via een andere webwinkel (onafhankelijk of u via deze website daar naar verwezen bent) dient u de retour te regelen via die webwinkel.

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel