Navigatie

Importantia Publishing staat aan de wieg van de Online Bijbel software. In 1992 raakte Importantia betrokken bij de ontwikkeling van het Online Bijbel. Importantia is nog steeds betrokken als de belangrijkste content-ontwikkelaar van de Online Bijbel. Veel van de titels die Importantia heeft gepubliceerd zijn op de één of andere manier terug te vinden op de Online Bijbel DVD-rom of de Online Bijbel apps. Sommige titels zijn zelfs exclusief voor de Online Bijbel ontwikkeld.

Vanaf 2016 is de Online Bijbel een applicatie die beheerd wordt door Cross Link Services BV. Importantia is op de achtergrond nog steeds betrokken als content-ontwikkelaar.

Cross Link Services biedt verschillende Online Bijbel applicaties. Op onlinebible.com is meer informatie te vinden over de apps (iOS en Android) en het Online Bijbel abonnement (iOS, Android en Windows desktop). De meest recente (losse) Online Bijbel Studie DVD-rom (tbv desktop computers) kunt u hier bestellen of via boekhandel.org. Deze dvd-rom is ook verkrijgbaar via de boekhandel. 

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.

De verschillende delen kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden, maar ook in combinatie met andere studiebijbels.

© 2016 - 2018 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel