In 2015 heeft Importantia Publishing de Online Bijbel activiteiten overgedragen aan Cross Link Services BV (www.onlinebible.com)

Importantia Publishing staat weliswaar aan de wieg van de Online Bijbel software en is op de achtergrond nog steeds betrokken als content-ontwikkelaar.  Veel titels die Importantia Publishing heeft gepubliceerd als boek of ebook zijn ook terug te vinden in de Online Bijbel apps. Sommige titels zijn zelfs exclusief ontwikkeld voor de Online Bijbel en alleen daar terug te vinden.

In 2015 is Importantia Publishing gestopt met alle activiteiten die betrekking hebben op de Online Bijbel applicatie zelf. De ontwikkeling van nieuwe titels voor de Online Bijbel (content) gaat wel door op de achtergrond. Cross Link Services BV is een technologisch bedrijf met meer mogelijkheden als het gaat om de verdere ontwikkeling van de applicaties. Importantia legt nu de focus volledig op het ontwikkelen en publiceren van bijbelgerelateerde content als boek, ebook, Online Bijbel titel en meer. Voor de huidige stand van de Online Bijbel, kijk op onlinebible.com.

 

Sorteer op

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2021 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel