Frederick Brotherton Meyer (1847-1829) was als vriend van Dwight L Moody betrokken bij evangelisatie in binnensteden aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Zijn werk als baptistenpastor en evangelist combineerde hij met schrijven van boeken en artikelen. Veel van zijn boeken worden in het Engelse taalgebied nog steeds gelezen en beleven hierdoor herdruk op herdruk.

Meyer sprak geregeld tijdens de Keswick Conferenties en kan hierdoor geplaatst worden in de lijn met Jessie Penn-Lewis en Andrew Murray. Meyer speelde ook een belangrijke rol aan het begin van de opwekking te Wales.

Aan het einde van de negentiende eeuw werden een aantal van zijn boeken vertaald naar het Nederlands. Deze boeken zijn lange tijd niet beschikbaar geweest, maar verschijnen hier onder Moria.

Sorteer op

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel