De Geest van het Oordeel - Watchman Nee

Artikelnummer: 9789066590595
Vorige Artikel 8 van 11 Volgende
€ 14,95 (inclusief 9% btw)
Aantal

In dit boek behandelt Watchman Nee een uiteenlopende serie onderwerpen. Voor het gemak is gekozen voor een indeling in delen.

Het eerste deel bestaat uit toespraken over het thema "De Geest van het oordeel". Mensen denken niet graag aan de oordelen van God. Toch komt het onderwerp regelmatig ter sprake in de Psalmen. Zo wordt de Heer gekend door Zijn oordelen (Ps. 9:16). Zingt de psalmist "over goedertierenheid en oordelen" (Ps. 101:1), vraagt hij de Heer "Zijn oordelen te leren kennen" (Ps. 119:108) en "hem levend te maken naar Zijn oordeel" (Ps. 119:149). Deze studies helpen onze vooringenomenheid te corrigeren en te groeien naar geestelijke volwassenheid.

Het tweede deel bestaat uit drie basislessen voor gelovigen: het Koninkrijk, de wederkomst van Christus en beroepskeuze.

Het derde deel is een serie boodschappen over een breed scala onderwerpen - van de gerechtigheid van God tot de bruid van Christus. Zij hebben alle gemeen dat zij ons de volheid van de verlossing van onze God voor ogen stellen.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Watchman Nee
type paperback
pages 147
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app?

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2020 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel