Importantia Nieuws

Artikelnummer: nbnl
Artikel 1 van 1

Ontvang informatie, tips, nieuws en artikelen over theologische boeken, auteurs en downloads van Importantia Publishing. 

Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van publicaties (druk, ebook, PDF-downloads en Online Bijbel) die bij Importantia Publishing verschijnen. Projecten die lopen en diensten die worden aangeboden krijgen ook aandacht. In een special wordt dieper ingegaan op een theologisch onderwerp. Het Importantia Nieuws wordt periodiek verstuurd  en bevat afwisselend informatie, tips, nieuws en artikelen. Altijd op het gebied van bijbelvertalingen, bijbelwetenschappen en theologie.

 

 

Klik op de bovenstaande knop om u aan te melden. Vul uw naam en emailadres in en klik op de knop inschrijven. Vervolgens ontvangt u een email met bevestigingslink. Nadat u uw email bevestigd hebt staat u ingeschreven. U kunt zich op ieder moment ook weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Zou u graag zien dat de nieuwsbrief aandacht geeft aan een specifiek onderwerp dan kunt u dat altijd doorgeven. Stuur een bericht via het contactformulier op deze site.

Veel leesplezier.

PS. Wij geven uw emailadres nooit door aan derden.

 

Specificatie Omschrijving
author diversen
type nieuwsbrief
pages nvt
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app? Nee

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2020 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel