Navigatie

Importantia Nieuws

Artikelnummer: nbnl
Artikel 1 van 2 Volgende

Ontvang informatie, tips, nieuws en artikelen over de publicaties en diensten van Importantia Publishing. Deze email nieuwsbrief wordt standaard iedere zaterdag verstuurd. Daarnaast af en toe een special.

Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van publicaties (druk, ebook en Online Bijbel) die bij Importantia Publishing verschijnen. Projecten die lopen en diensten die worden aangeboden krijgen ook aandacht. In een special wordt dieper ingegaan op een theologisch onderwerp. Het Importantia Nieuws wordt eenmaal per week verstuurd  en bevat afwisselend informatie, tips, nieuws en artikelen. Altijd op het gebied van bijbelvertalingen, bijbelwetenschappen en theologie.

 

 

Klik op de bovenstaande knop om u aan te melden. Er opent zich een nieuw venster van onze nieuwsbriefprovider Feedburner. Schrik niet van de Engelse tekst. De nieuwsbrief die u gaat ontvangen is echt in het Nederlands. Vul uw emailadres in en de veiligheidscode die staat afgebeeld. Vervolgens ontvangt u een email met bevestigingslink. Nadat u uw email bevestigd hebt staat u ingeschreven. U kunt zich op ieder moment ook weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

Zou u graag zien dat de nieuwsbrief aandacht geeft aan een specifiek onderwerp dan kunt u dat altijd doorgeven. Stuur een bericht via het contactformulier op deze site.

Veel leesplezier.

PS. Wij geven uw emailadres nooit door aan derden.

 

Specificatie Omschrijving
author diversen
type nieuwsbrief
pages nvt
available on Online Bible DVD-rom? Nee
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app? Nee

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.

De verschillende delen kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden, maar ook in combinatie met andere studiebijbels.

© 2016 - 2017 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel