Verklaring van de Brieven van Paulus - ds. C. den Boer

Artikelnummer: Boer_Paulus
Artikel 1 van 83 Volgende

Commentaar op de Brieven van Paulus met exegetische voetnoten.

Dit commentaar is samengesteld uit de vijftien boeken van ds. C. den Boer die oorspronkelijk verschenen in de periode 1987-2003. Aanleiding voor het ontstaan van de boeken waren de radiotoespraken van ds. C. den Boer voor het programma 'De Bijbel Open' van de Evangelische Omroep.

Perikoop voor perikoop geeft ds. Den Boer een uiteenzetting van de belangrijkste thema's in de brieven van Paulus. Deze uiteenzettingen werden vervolgens omgezet tot de tekst van het boek en aangevuld met de honderden verwijsteksten en exegetische aantekeningen die ds. Den Boer had gemaakt tijdens de voorbereiding van de radiotoespraken. De voetnoten bevatten woordstudies en reflecties op andere exegeten. De vijftien boeken beslaan meer dan 3000 pagina's commentaar op dit belangrijke deel van het Nieuwe Testament.

Doordat de boeken al enkele jaren niet meer in de handel waren bracht ds. Den Boer de rechten tot publicatie onder bij Importantia Publishing, waarbij het gebruik van deze aantekeningen bij de bijbel vanuit de Online Bijbel apps centraal staat. De vijftien boeken zijn omgevormd tot 10 boekmodules en één commentaarmodule en zijn beschikbaar vanuit de Online Bijbel-apps. Bij voldoende belangstelling zullen ook de boeken weer beschikbaar gemaakt worden in boekvorm. 

In de commentaarmodule "Brieven van Paulus" kan het commentaar gebruikt worden naast de bijbeltekst en synchroon meelopen. In de boekmodules wordt een één op één weergave van de boeken opgenomen. De vijftien boeken zijn verwerkt tot 10 boekmodules:

- Romeinen
- 1 Korinthe
- 2 Korinthe
- Galaten
- Efeziërs
- Filippenzen
- Kolossenzen & Filemon
- Thessalonicenzen
- 1 Timotheüs
- 2 Timotheüs & Titus


 

 

Specificatie Omschrijving
author Boer, C. den
type olb
pages 3000
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app? Ja

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2021 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel