De waarheid omrent de Children of God - De Family of Love - J.I. van Baaren

Artikelnummer: 9789070005412
Vorige Artikel 4 van 110 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

De waarheid omtrent de Children of God in het licht van de Bijbel.

Te midden van de opwekkingsbeweging onder de Amerikaanse jeugd in de zestiger jaren (bekend onder de naam Jesus-Movement) verzamelde David Brandt Berg, die zichzelf Mozes David noemde, een groep jongeren om zich heen, waarmee hij in 1969 de “Children of God” vormde. Berg presenteerde deze groep als een onderdeel van de in tijd ook opkomende “Jesus People”, maar heeft in werkelijkheid geen verwantschap hiermee. Andere groepen uit de Jesus Movement, die aanvankelijk contacten onderhielden met de Children of God, distantieerden zich van de “Children of God” toen zij zagen in welke richting The Family of Love (zoals de “Children of God” ook wel genoemd worden) zich ontwikkelden.

Dit boekje is geschreven door Joop van Baaren die in Amsterdam geconfronteerd werd met de activiteiten van de “Children of God”.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Baaren, J.I. van
type paperback
pages 38

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2022 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel