Israël Juda en de Joden - J.I. van Baaren

Artikelnummer: 9789066592629
Vorige Artikel 31 van 110 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Niet genoeg kunnen de joodse wortels van ons geloof worden benadrukt. De Bijbel laat daar geen twijfel over bestaan. Het hele boek is geconcentreerd op Israël, in het bijzonder wat de nabije toekomst betreft.

Vele eeuwen reeds heeft men het volk Israël tekort gedaan, vooral ook door de zogenaamde “geestelijk Israël-visie’, waarbij men tegen alle bijbelse voorzeggingen in beweerde, dat de kerk de plaats van Israël ingenomen zou hebben. Mede hierdoor is veel leed berokkend.
De Bijbel is van het begin tot het einde door joden en Israëliers geschreven en handelt slechts over Israël. Andere landen worden slechts genoemd voor zover zij met Israël te maken hebben. De kerk (de gemeente) is volgens Romeinen 11:17 en 24 “geënt” op de edele olijf (Israël), waarbij wordt opgemerkt dat de stam de takken draagt en niet omgekeerd.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Baaren, J.I. van
type paperback
pages 25

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2022 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel