Sola Scriptura - wegwijzer bij het bijbellezen - Cornelis van der Waal

Artikelnummer: 9789057193774
Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)

Deze wegwijzer bij het bijbellezen geeft een inleiding tot de bijbel en een uitgebreide inleiding bij ieder bijbelboek. Ieder bijbelboek wordt inhoudelijk besproken en er worden verbanden getoond met andere gedeelten uit de bijbel. 

Cornelis van der Waal (1919-1980) was een Nederlands predikant en theoloog, die het tweede deel van zijn leven in Zuid Afrika werkte. Hij promoveerde twee keer (1956 en 1973). Zijn bekendste weer, Sola Scriptura, werd voor het eerst in 1966 gepubliceerd, waarna een gewijzigde publicatie verscheen in 1979 en 1985. Sola Scriptura werd vertaald naar het Engels, Afrikaans, Spaans, Hongaars en Koreaans. Het biedt velen over de hele wereld een hulpmiddel bij het bijbellezen, vol achtergrondinformatie.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Waal, C. van der
type paperback
pages 672

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2023 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel