Om de Oude Wereldzee 2 - Abraham Kuyper

Artikelnummer: 9789057193095
Vorige Artikel 5 van 5
€ 24,95 (inclusief btw)

 

In 1905 maakte Abraham Kuyper een reis door zestien landen rondom de Middellandse Zee. Een tocht van negen maanden en voor die tijd van ongekende proporties. Kuyper reisde door Oosters orthodoxe landen, het islamitische Midden Oosten en het Heilige Land. Per spoor, op de boot, in een huifkar en soms te paard bezocht hij landen als Syrië, Oekraïne, Egypte en Turkije. In deze tweedelige Om de Oude Wereldzee doet Kuyper zijn verslag en deelt hij zijn gedachten. Het is bijzonder boeiend om ruim honderd jaar later dit verslag te lezen. 

In dit tweede deel schrijft Kuyper over: Het Raadsel van de Islam, het land van de Faraos, Soedan, de Hellenen, Sicilië, het Protectoraat van Tunis, de Algerijnse Kolonie, Marokko, Spanje en Portugal.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Kuyper, Abraham
type paperback
pages 525
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app?

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel