Galaten - de vrijheid van het Evangelie - Dr. Raymond Hausoul

Artikelnummer: 9789057197079
Artikel 2 van 10
€ 22,50 (inclusief btw)

In dit deel van de Importantia Studiebijbel krijgt de brief aan de Galaten aandacht. Naast een inleiding bevat het ook een uiteenzetting bij ieder vers. Dit boek is geschreven voor diegene, die meer dan oppervlakkig kennis wil maken met de brief aan de Galaten.

In de inleiding wordt o.a. stil gestaan bij de datering. Juist bij de exegese van Galaten speelt de datering een grote rol. Vervolgens wordt op basis van de literaire indeling de tekst vers voor vers besproken.

Dit boek wil een hulpmiddel zijn bij de studie van de brief aan de Galaten. Binnen de Importantia Studiebijbel heeft het zijn vaste plek om deze functie te vervullen.


Dit boek is ook leverbaar via:


Naast de uitgave op papier heeft Importantia Publishing dit boek ook beschikbaar gemaakt als electronische uitgave voor gebruik met de Online Bijbel apps van Cross Link Services. Hierdoor kan ook een nieuwe generatie studenten theologie gebruik maken van de inhoud van dit boek tijdens hun studie. Galaten - de vrijheid van het Evangelie is hierdoor beschikbaar vanuit een veelgebruikte en gebruiksvriendekijke app, die naast dit boek ook een groot aantal andere bijbelstudieboeken en bijbelvertalingen biedt. 

Over dit boek in de Online Bijbel apps:

Om dit boek te kunnen gebruiken met de Online Bijbel apps is het alleen nodig deze app op één van je apparaten te installeren. De app is  beschikbaar voor Android, iOS, macOS en Windows. Zoek in de App- of Play-store naar "Online Bijbel" van Cross Link Services. Bij de installatie van de gratis app wordt tevens het gratis Basispakket geïnstalleerd. JGalaten - de vrijheid van het Evangelie kan vervolgens geïnstalleerd worden vanuit de winkel in de app. Het is te vinden in de groep Boeken.

Cross Link Services biedt dit boek vanuit de Online Bijbel app aan als onderdeel van het Online Bijbel Professioneel Premium Gebruik en als in-app-aankoop vanuit de winkel.

Het gebruik van dit boek vanuit de Online Bijbel-apps biedt een aantal voordelen:

  • Je hebt het boek altijd bij de hand
  • Iedere verwijstekst die in het boek vermeld staat kan opgeroepen worden door het simpelweg aan te tikken. Je kan hierbij gebruik maken van een groot aantal bijbelvertalingen,
  • De hele tekst van het boek is doorzoekbaar
  • Tekst kan geselecteerd en gekopieerd worden
  • Begrippen en woorden in het boek kunnen snel opgezocht worden in de woordenboeken.
Specificatie Omschrijving
author Hausoul, Dr. Raymond
type paperback
pages 144
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app? Ja

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel