Help ons bij het beschikbaar maken van gratis bijbel content.

Bij Importantia Publishing houden wij ons ook bezig met het ontwikkelen en distribueren van gratis bijbelgerelateerde content voor zendings doeleinden.  Hieruit komen zowel gratis titels voor de Online Bijbel apps uit voort als ook gratis bijbelgerelateerde ebooks. Dit gebeurt voor verschillende talen. In sommige talen zijn zo weinig potentiële kopers of heeft het merendeel niet voldoende financiële middelen om een titel te kopen. Tegelijkertijd blijft het belangrijk dat ook in deze talen kwalitatief goede bijbelse titels beschikbaar zijn. De kosten die wij maken om deze titels beschikbaar te krijgen, het gebruik ervan te promoten en te kunnen distribueren kan alleen gefinancierd worden vanuit crowdfunding. Voor een deel wordt gebruik gemaakt van vrijwilligers om de kosten te drukken.

Hieronder staat een overzicht van lopende projecten. Voor ieder project is een bepaald minimum bedrag nodig om met het project te kunnen beginnen. Lomt er voor een project meer geld binnen dan nodig dan wordt het extra geld gebruikt voor een volgend project. 

U kunt via deze site bijdragen schenken in eenheden van € 5,- door deze in de winkelwagen te plaatsen. Door het aantal te verhogen geeft u dus € 10,-, € 15,- of meer aan een project. Ook kunt u het bedrag dat u zou willen bijdragen verdelen over verschillende projecten.

Sorteer op

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel