Importantia Studiebijbel app

Vorige Artikel 8 van 9 Volgende

De Importantia Studiebijbel app bevat de Statenvertaling met Strong-coderingen en het Grieks-Nederlands en Hebreeuws-Nederlands Lexicon. De app is een product van Cross Link Services BV en Importantia Publishing heeft de content in licentie gegeven voor gebruik binnen deze app.

Meer informatie


Veelgestelde vraag:

Vraag: Regelmatig wordt gevraagd wanneer de Android-editie van deze app beschikbaar komt?


Antwoord: De Importantia Studiebijbel app is een voorloper van de Online Bijbel app.  De Staten-vertalingen met Strong-coderingen, het Hebreeuws-Nederlands Lexicon en het Grieks-Nederlands Lexicon zijn ook beschikbaar vanuit de Online Bijbel-app voor Android (naast de edities voor iOS, macOS en Windows). De Online Bijbel app is verder ontwikkeld, biedt meer mogelijkheden en wordt standaard voorzien van meer boeken en naslagwerken. Om de Importantia Studiebijbel te gebruiken in de Online Bijbel app dient eerst de Online Bijbel app geïnstalleerd te worden. Dit is gratis en te vinden in de verschillende appstores (zoek op Online Bijbel van Cross Link Services BV). Vervolgens kan vanuit de winkel in de app een aantal modules gekocht worden, nl. de Statenvertaling met Strong-coderingen (te vinden in de winkel onder de rubriek Bijbels) en het Hebreeuws-Nederlands en Grieks-Nederlands Lexicon (te vinden onder de rubriek woordenboeken/lexicons).

In de Online Bijbel-app kunnen ook andere bijbelvertalingen met Strong-coderingen gevonden worden, zoals ook de NBG-vertaling 1951 met Strong-coderingen.

Specificatie Omschrijving
author div
type iOS app
pages nvt
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app?

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel