Online Bijbel apps

Artikelnummer: OLBapp
Vorige Artikel 9 van 9

Importantia Publishing staat aan de wieg van de Online Bijbel apps. In 1992 raakte Importantia betrokken bij de ontwikkeling van de Online Bijbel. Importantia is nog steeds betrokken als de belangrijkste content-ontwikkelaar van de Online Bijbel. Veel van de titels die Importantia heeft gepubliceerd zijn op de één of andere manier terug te vinden in de Online Bijbel apps. Sommige titels zijn zelfs exclusief voor de Online Bijbel ontwikkeld en alleen binnen deze apps terug te vinden.

Vanaf 2016 is de Online Bijbel een applicatie die beheerd wordt door Cross Link Services BV. Importantia is op de achtergrond nog steeds betrokken als content-ontwikkelaar.

Cross Link Services biedt verschillende Online Bijbel applicaties. Op onlinebible.com is meer informatie te vinden over de apps (iOS en Android) en het Online Bijbel abonnement (iOS, Android en Windows desktop). Via boekhandel.org is de Online Bijbel dvd-rom leverbaar (tbv desktop computers).

Specificatie Omschrijving
author div
type apps
pages nvt

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2023 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel