in OLB-app

Commentaar op de Bijbel - Dächsel, van Lingen, Griethuysen

Artikelnummer: DACHS
Artikel 1 van 3 Volgende

Het commentaar van Dächsel is bekend door zijn verzameling aan commentaren van verschillende theologen bij ieder vers in de bijbel. De Nederlandse vertaling gemaakt door Van Lingen is uitgebreidt met commentaren van latere datum en ook Nederlandse theologen. Van Griethuysen heeft hier ook nog eens commentaren aan toegevoegd.

De digitale editie is gepubliceerd door Importantia Publishing en is uitgebreider dan de uitgave in boekvorm. Dit komt doordat de inhoud van de veelal onbekende 1ste druk verschilt van de veel bekendere 2de druk. In deze digitale uitvoering is alle informatie verwerkt, waarmee een veel uitgebreider commentaar ontstaat. Het commentaar is gepubliceerd als in-app-aankoop mogelijkheid in de Online Bijbel-apps en als onderdeel van het Online Bijbel Abonnement.

Specificatie Omschrijving
author Dächsel, van Lingen, Griethuysen
type apps
pages nvt

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2022 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel