De Bijbel: Het ontstaan en de waarde ervan - J.I. van Baaren

Artikelnummer: 9789066591226
Vorige Artikel 82 van 83 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

In sommige kringen in het christendom is het algemeen met liefde te spreken over God en de Schriften, zonder dat men liefde heeft voor “de kerk”, “de gemeente”. Maar hoe is het mogelijk dat het idee meer en meer postvat dat de Bijbel alles omvat wat men nodig heeft om God te dienen, met uitsluiting van de kerk - de gemeente - of de gemeenschap der heiligen?
De wortel van deze zaak is het feit dat vele hedendaagse christenen zich er totaal niet van bewust schijnen te zijn, hoe de Bijbel, die zij in hun hand houden, daar kon komen.

We moeten vasthouden, dat de Bijbel het geïnspireerde Woord van God is èn de grondslag van het christelijk geloof. De Bijbel is Gods openbaring aan de mens van Zijn weg, Zijn doel, Zijn wil en Zijn werken. Begrijpelijkerwijs bepalen wij ons in deze context tot het christelijk standpunt inzake de Bijbel - de gehele Bijbel.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Baaren, J.I. van
type paperback
pages 32

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2021 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel