Het drama van de eindtijd - J.I. van Baaren

Artikelnummer: 9789066591820
Vorige Artikel 83 van 83
€ 9,95 (inclusief btw)

Het beeld van de tijd waarin wij leven is dat de volkeren in grote verwarring verkeren. De grote leiders zijn verbijsterd. De V.N. wordt onophoudelijk geconfronteerd met bijna onoplosbare wereldproblemen. Overal heerst onzekerheid. Wantrouwen belemmert elke werkelijke vooruitgang in de ontwapeningsonderhandelingen. Kan iemand er nog aan twijfelen, dat we in het laatste der dagen leven? We zijn aan de vooravond van iets ontzagwekkends. De zonde in de wereld is toegenomen. De criminaliteit neemt verontrustende vormen aan.
Miljoenen leven in een dodelijke angst voor grotere rampen en onheilen. Wat gaat er gebeuren? We naderen het einde van dit tijdperk. Een tijdperk dat zal eindigen in een chaos, wanhoop en vernietiging van het zondige element van de wereld. 
Er zal gelijktijdig een climax zijn in de geloofsovertuiging van Gods kinderen. “Wanneer deze dingen beginnen te geschieden, richt u op en heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing genaakt” (Lukas 2128).


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Baaren, J.I. van
type paperback
pages 26

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2021 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel