Satan, de god van deze wereld - J.I. van Baaren

Artikelnummer: 9789066591455
Vorige Artikel 105 van 110 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Wat openbaren de Schriften aangaande de oorsprong van satan, de bron van het kwaad?
De Bijbel toont dat God de Schepper is van alle dingen, zowel de zichtbare als de onzichtbare, hetzij tronen, hetzij heerschappijen, hetzij overheden, hetzij machten en dat Hij ook alle goede dingen geschapen heeft. Derhalve mogen we concluderen dat het geestelijk wezen dat de satan werd, oorspronkelijk geen gevallen schepsel was. Werpen de Schriften daar enig licht op?

Genoemd als “de god dezer eeuw” is zijn huidige geestelijke en religieuze macht opmerkelijk en herkenbaar ook voor deze tijd. 
Zijn invloed in de religie wordt gevonden in variërende vormen, in subtiele perversie van leringen, met inbegrip van humanisme, liberalisme, modernisme en neo-othodoxie, een rechtse beweging in het protestantisme, twijfel aan de historiciteit van de bijbel, de toename van hekserij, gnostische wetenschap en filosofie en in de sociale en economische orde.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Baaren, J.I. van
type paperback
pages 30

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2022 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel