New Age en de antichrist - J.I. van Baaren

Artikelnummer: 9789066590175
Vorige Artikel 106 van 110 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

In de loop van de tachtiger jaren is de in dit boeje geschetste wijze van denken uitgegroeid tot een welhaast wereldwijde beweging. Deze beweging heeft zelfs zulke concrete vormen aangenomen dat het meer en meer bekendheid kreeg onder de naam “New Age Movement”. Deze beweging omvat miljoenen mensen en organisaties, sociaal, economisch, politiek en religieus, alhoewel velen, die in het dagelijks leven instemmen met de ideëen (of een aantal van de ideëen), toch niet zo uitdrukkelijk van de naam van de beweging op de hoogte zijn.
Is de New Age Movement een spontane internationale beweging, of zit er meer achter? Of beter gezegd: Wie zit erachter en wat zijn hun doelstellingen? Op deze vragen kunt u in dit boekje een onthutsend antwoord verwachten.


Dit boek is ook leverbaar via:

Specificatie Omschrijving
author Baaren, J.I. van
type paperback
pages 46

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2021 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel