Matthew Henry Studiebijbel app

Artikel 2 van 3

De digitale editie van het wereldberoemde commentaar van Matthew Henry is beschikbaar gemaakt door Importantia Publishing. Cross Link Services heeft een mooie iOS app ontwikkeld waarin dit commentaar terug te vinden is.


Veelgestelde vraag:

Vraag: Regelmatig wordt gevraagd wanneer de Android-editie van deze app beschikbaar komt?

Antwoord: De Matthew Henry Studiebijbel app is een voorloper van de Online Bijbel app.  De hele tekst van de Matthew Henry is ook beschikbaar vanuit de Online Bijbel-app voor Android (naast de edities voor iOS, macOS en Windows). De Online Bijbel app is verder ontwikkeld, biedt meer mogelijkheden en wordt standaard voorzien met meer boeken en naslagwerken. Om het Commentaar van Matthew Henry te gebruiken in de Online Bijbel app dient eerst de Online Bijbel app geïnstalleerd te worden. Dit is gratis en te vinden in de verschillende appstores (zoek op Online Bijbel van Cross Link Services BV). Vervolgens kan vanuit de winkel in de app de Matthew Henry gekocht worden. In de Online Bijbel-app kan de Matthew Henry dan ook gebruikt worden in combinatie met andere bijbelvertalingen, zoals bijvoorbeeld de Herziene Statenvertaling.

Voor meer informatie zie Commentaar op de Bijbel - Matthew Henry.

Specificatie Omschrijving
author Matthew Henry
type app
pages nvt
Verkrijgbaar vanuit Online Bijbel-app?

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel