Indien van een boek ook een ebook beschikbaar is staat dit vermeldt onder de titelomschrijving. eBooks zijn niet verkrijgbaar via deze website. Daarom verwijzen wij door naar boekhandel.org. 

Als van een titel alleen een ebook beschikbaar is vindt u geen standaard bestelknop, zoals bij gewone boeken. Wel staat in de omschrijving de directe link naar boekhandel.org om het ebook te kunnen bestellen.

Boekhandel.org levert ebooks in het ePub formaat. De ePubs zijn niet voorzien van drm, maar worden wel voorzien van uw naam en enkele andere kenmerken. Dit type sociale drm noemen zij MIJNePub. Via andere webwinkels zijn onze ebooks voorzien van watermerk of Adobe drm.

Wij zijn van mening dat MIJNePub één van meest sociale vormen van watermerken is. Simpelweg omdat u als klant bedankt wordt voor het aanschaffen van het ebook.

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2023 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel