Sorteer op

 

Importantia Scan & Print maakt oude boeken opnieuw beschikbaar.

Titels die beschikbaar zijn vanuit Importantia Scan & Print bestaan uit fysieke titels die wij scannen en vervolgens in het gewenste aantal produceren. De titels die wij zo aanbieden staan in een bibliotheek en zijn veelal alleen nog als tweedehands boek verkrijgbaar .

Hoe het werkt?
Gescande boeken zijn niet geschikt voor productie. De scans moeten eerst opgeschoond worden en wordt iedere pagina opnieuw gepositioneerd. Een omslag wordt samengesteld om het boek te kunnen binden (paperback).
In principe kan ieder boek opnieuw tot een fysiek boek gemaakt worden. Vanwege de auteursrechten mag dit niet altijd. Voor de boeken die wij op deze site aanbieden geldt dat wij hiervoor de rechten geregeld hebben of de ouderdom van het boek zodanig is dat eventuele rechten van derden verlopen zijn.

Levertijd
Voor de titels die wij hier aanbieden geldt dat als wij een boek al een keer geprint hebben de levertijd korter is. Is het nog nooit geprint wordt de levertijd wat langer omdat de scans nog printgereed gemaakt moeten worden.

Kwaliteit
Standaard wordt een boek basaal opgeschoond. Dit betekent dat het boek nog streepjes en aantekeningen kan bevatten van de vorige eigenaar. Een boek kan verder opgeschoond worden, maar daarvoor wordt een meerprijs gevraagd. Bij niet alle boeken is het nodig die meerprijs te vragen. Daar was het origineel van voldoende kwaliteit.

ISBN
Indien een boek voorzien is van een ISBN hebben wij al vaker vraag gehad naar het boek en hebben het breder beschikbaar gemaakt voor distributie via boekhandels.

Grotere hoeveelheid en speciale wensen
Indien u meer dan 10 exemplaren van één en hetzelfde boek wilt laten printen kunt u contact opnemen voor een speciale prijs. Zoekt u een specifieke titel die niet vermeldt staat op deze site, dan kunt u altijd contact opnemen. Mogelijk staat de titel in onze bibliotheek en kunnen wij het aanbieden. Ook voor andere wensen kunt u contact opnemen.

importantia studiebijbel

De Importantia Studiebijbel bestaat uit een serie hulpmiddelen bij het lezen en bestuderen van de Bijbel.


GRATIS THEOLOGISCHE BOEKEN

Uitgever Peter van der Schelde scant de boeken uit zijn theologische bibliotheek. Hieruit maakt hij boeken beschikbaar als gratis PDF-download. Deze activiteit staat los van Importantia Publishing, maar richt zich wel op dezelfde doelgroep. Inschrijven is mogelijk via onderstaande website.

Aanmelden voor gratis theologieboek als PDF-download

© 2016 - 2024 Importantia Publishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel